Doplňky stravy na bázi vlákniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Doplňky stravy na bázi vlákniny

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Trčková, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-17T13:40:51Z
dc.date.available 2010-07-17T13:40:51Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8574
dc.description.abstract Tato práce byla zaměřena na průzkum trhu v oblasti doplňků stravy na bázi vlákniny. Vláknina je nestravitelná část rostlinné potravy. Není využitelná jako zdroj energie, ale má pozitivní vliv na trávicí procesy. Přirozenými zdroji vlákniny jsou ovoce a zelenina. Její příjem je často nedostatečný a může být nahrazen ve formě doplňků stravy. cs
dc.format 64 cs
dc.format.extent 2455386 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Vláknina cs
dc.subject doplňky stravy cs
dc.subject Fibre en
dc.subject diet supplements en
dc.title Doplňky stravy na bázi vlákniny cs
dc.title.alternative Food supplements based on fibre en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Černá, Monika
dc.date.accepted 2009-06-16
dc.description.abstract-translated This essay has concerned about the market research in the area of the fibre-based diet supplements. Fibre is inconsumable part of the vegetable nourishment. It is not utilizable as the source of energy, but it can positively affect the processes of digestion. Fruit and vegetables are natural resources of the fibre. The fibre intake in the food is not often sufficient and it can be served as the diet supplements. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12962
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade A


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
trčková_2009_bp.pdf 2.341Mb PDF Zobrazit/otevřít
trčková_2009_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
trčková_2009_op.doc 53Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet