Kuchyňské zpracování ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kuchyňské zpracování ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kuchyňské zpracování ovoce
Autor: Mňuková, Tereza
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato bakalářská práce je se zabývá různými druhy ovoce a jejich základním zpracováním v domácnosti. Je zde uvedeno dělení ovoce i jeho anatomické a chemické složení. Ovoce ob-sahuje mnoho biologicky aktivních látek, z nichž nejdůležitější jsou vitamíny. I z tohoto dů-vodu je ovoce zařazováno do jídelníčku ve všech domácnostech. V práci jsou uvedeny i sou-časné moderní způsoby kuchyňského zpracování ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8893
Datum: 2009-08-12
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 13000


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mňuková_2009_bp.pdfZablokované 1.820Mb PDF
mňuková_2009_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mňuková_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet