Kuchyňské zpracování ovoce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kuchyňské zpracování ovoce

Show full item record

No preview available
Title: Kuchyňské zpracování ovoce
Author: Mňuková, Tereza
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Tato bakalářská práce je se zabývá různými druhy ovoce a jejich základním zpracováním v domácnosti. Je zde uvedeno dělení ovoce i jeho anatomické a chemické složení. Ovoce ob-sahuje mnoho biologicky aktivních látek, z nichž nejdůležitější jsou vitamíny. I z tohoto dů-vodu je ovoce zařazováno do jídelníčku ve všech domácnostech. V práci jsou uvedeny i sou-časné moderní způsoby kuchyňského zpracování ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8893
Date: 2009-08-12
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 13000


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mňuková_2009_bp.pdfBlocked 1.820Mb PDF
mňuková_2009_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word View/Open
mňuková_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account