Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě |
| Autor: |
Černá, Jana
|
| Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/8974
|
|
Datum:
|
2009-05-28 |
|
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
12778
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet