Moderní vybavení gastronomického provozu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní vybavení gastronomického provozu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní vybavení gastronomického provozu
Autor: Macourková, Lenka
Vedoucí: Krejčí, Petr
Abstrakt: Teoretická část bakalářské práce popisuje studii podnikatelského záměru a investičního rozhodnutí o zbudování Vinárny Nitra. Stručně charakterizuje konkurenci v bezprostřední blízkosti. Zabývá se realizací studie dle 183/2006 Sb. Zákona ze dne 14. března 2006 O územním plánování a stavebním řádu a platných vyhlášek a norem. Praktická část bakalářské práce popisuje moderní vybavení gastronomického zařízení za-měřené hlavně na kuchyňskou část provozovny. Dále uvádí nabídku poskytovaných služeb v provozovně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9118
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12990


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
macourková_2009_bp.pdfZablokované 14.43Mb PDF
macourková_2009_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
macourková_2009_op.doc 111.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet