Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu
Autor: Juřík, David
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato práce se zabývá technologickými a chemickými vlastnostmi plodů rybízu a zimolezu. V teoretické části jsou popsány oba druhy ovoce, jak po stránce chemické tak i anatomické. Cílem práce bylo zjistit za pomocí chemických metod jejich nutriční složení a následně je porovnat s ostatními druhy ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9131
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12692


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
juřík_2009_dp.pdfZablokované 696.7Kb PDF
juřík_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
juřík_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet