Víno a gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Víno a gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Víno a gastronomie
Autor: Kučerová, Petra
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem práce bylo zpracovat vybrané aspekty týkající se vinařství. Ve své práci zmiňuji his-torii, ekologii a legislativu oblasti révového vína. Hlavní pozornost je zaměřena na vhod-nost vína v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9144
Datum: 2009-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7708


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kučerová_2009_bp.pdf 614.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
kučerová_2009_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kučerová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet