Víno a gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Víno a gastronomie

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Kučerová, Petra
dc.date.accessioned 2010-07-17T18:24:32Z
dc.date.available 2010-07-17T18:24:32Z
dc.date.issued 2009-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9144
dc.description.abstract Cílem práce bylo zpracovat vybrané aspekty týkající se vinařství. Ve své práci zmiňuji his-torii, ekologii a legislativu oblasti révového vína. Hlavní pozornost je zaměřena na vhod-nost vína v gastronomii. cs
dc.format 52 s. cs
dc.format.extent 629440 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject réva vinná cs
dc.subject odrůdy cs
dc.subject technologie výroby vína cs
dc.subject gastronomie vína cs
dc.subject grapevine en
dc.subject strain en
dc.subject technology of production of wine en
dc.subject gastronomy of wine en
dc.title Víno a gastronomie cs
dc.title.alternative Wine and gastronomy en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-12
dc.description.abstract-translated The objektive of this work is to process the information about vineculture. I make reference to history, ecology and legislation area of the grapevine in my work. The biggest attention was payed to wine in gastronomy. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7708
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade C


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kučerová_2009_bp.pdf 614.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
kučerová_2009_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kučerová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet