Cizorodé prvky v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Cizorodé prvky v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Cizorodé prvky v potravinách
Autor: Sobková, Veronika
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce bylo zabývat se výskytem vybraných toxických prvků v životním prostředí. Konkrétně jsou zde uvedeny olovo, arzen, rtuť a kadmium. Kromě přítomnosti těchto prvků v půdě, rostlinách, zvířecím a lidském organismu je zde zmíněna také obecně jejich problematika v potravinách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9186
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 11217


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sobková_2009_bp.pdf 444.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
sobková_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
sobková_2009_op.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet