Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
Autor: Martinková, Iva
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9350
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12969


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
martinková_2009_bp.pdf 1.342Mb PDF Zobrazit/otevřít
martinková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
martinková_2009_op.doc 40Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet