Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Martinková, Iva
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T20:06:54Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T20:06:54Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9350
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci. |
cs |
dc.format |
56 s. |
cs |
dc.format.extent |
1407535 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
konzervárenství
|
cs |
dc.subject |
chemické složení
|
cs |
dc.subject |
odrůdy
|
cs |
dc.subject |
fruit
|
en |
dc.subject |
preserving industry
|
en |
dc.subject |
chemist
|
en |
dc.subject |
species
|
en |
dc.title |
Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely |
cs |
dc.title.alternative |
The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the adequacy of selected fruits for canning use. Generally is described chemical composition of fruit and preserving industry issues. The specific results of the thesis is a comprehensive ovrerview of the varietal diversity and the suitability of the varieties for preservation. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12969
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam