Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
Autor: Dubjel, Ondřej
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Práce je zaměřena na srovnání postmortálních změn hovězího masa v konvenční a bio kva-litě, včetně jejich důsledků na komparaci technologických a kulinárních vlastností. Cílem práce je zaznamenání průběhu těchto změn v obou kvalitativních skupinách hovězí-ho masa a zjištění jejich vlivu na pH, barevné změny, senzorické vlastnosti a hmotnostní ztráty během skladování a tepelné úpravy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9782
Datum: 2009-05-18
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12399


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dubjel_2009_dp.pdf 1.946Mb PDF Zobrazit/otevřít
dubjel_2009_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dubjel_2009_op.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet