Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

Show full item record

No preview available
Title: Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin
Author: Dědek, Stanislav
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku bariérových vlastností ve vztahu k balení potravin a potravinářským obalům. Dále na charakterizaci a rozdělení materiálů, vhodných a nejčastěji využívaných na výrobu obalových prostředků, určených zejména pro potravinářský průmysl. Pozornost je věnována charakteristice a využití modifikované atmosféry a jejímu vlivu na údržnost potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10016
Date: 2009-08-13
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12508


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dědek_2009_bp.pdfBlocked 2.383Mb PDF
dědek_2009_vp.doc 49Kb Microsoft Word View/Open
dědek_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account