Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Kovář, Jaroslav
dc.date.accessioned 2010-07-18T02:01:00Z
dc.date.available 2010-07-18T02:01:00Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10068
dc.description.abstract Cílem práce bylo zabývat se ovocnými druhy, které jsou vhodné pro výrobu nápojů. V práci jsou dále zmíněny technologie výroby základních nápojů, které souvisí s ovocem jako surovinou. Zejména je v bakalářské práci popsána výroba nealkoholických ovocných nápojů a ovocných vín. Součástí popisu jsou také důležité aspekty výroby révových vín a lihovin. cs
dc.format 53 s., cs
dc.format.extent 1270270 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ovoce cs
dc.subject nealkoholické nápoje cs
dc.subject vína cs
dc.subject destiláty cs
dc.subject fruit en
dc.subject non-alcoholic beverages en
dc.subject wiines en
dc.subject spirits en
dc.title Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů cs
dc.title.alternative Fruit as a raw material for production of drinks en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-15
dc.description.abstract-translated The objective of my work was to deal with different kinds of fruits that are suitable for drinks production. At work there are mentioned technologies of production for basic drinks which consider fruit a raw material. Especially is in thesis described production of non-alcoholic fruit beverages and fruit wines. Describtion includes also important aspects of production of grape wines and spirits en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12987
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
kovář_2009_bp.pdf 1.211Mb PDF View/Open
kovář_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
kovář_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account