Stanovenie vybraných chemických charakteristík krajských odrôd jabĺk a dulí

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Stanovenie vybraných chemických charakteristík krajských odrôd jabĺk a dulí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovenie vybraných chemických charakteristík krajských odrôd jabĺk a dulí
Autor: Kuceková, Zdenka
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cieľom diplomovej práce bolo stanoviť chemické charakteristiky valašských odrôd jabĺk a dulí. Stanovený bol obsah vlákniny, vitamínu C a stráviteľnosť. Teoretická časť práce je zameraná na popis ovocia, daných charakteristík a metódy HPLC. Obsah vlákniny bol stanovený pomocou prístroja Ankom220 Fiber Analyzer. K stanoveniu vitamínu C bola použitá metóda HPLC-ECD. Stráviteľnosť bola stanovená gravimetricky, po hydrolýze pankreatinom s použitím inkubátora Daisy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10217
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 12699


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kuceková_2009_dp.pdf 2.501Mb PDF Zobrazit/otevřít
kuceková_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kuceková_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet