Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Turečková, Romana
dc.date.accessioned 2010-07-18T03:58:51Z
dc.date.available 2010-07-18T03:58:51Z
dc.date.issued 2009-08-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10298
dc.description.abstract Tato práce je zaměřena na vlastnosti přídatných látek, které jsou vhodné přidávat do pekárenských výrobků. Dále na vlastnostech pšeničné mouky a na jejím chemickém složení, zejména na vlastnostech pšeničné bílkoviny. Práce je zaměřena také na retrogradaci škrobu a způsobu prodlužování trvanlivosti pekárenských výrobků. cs
dc.format 52 s. cs
dc.format.extent 1619927 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject pšenice cs
dc.subject mouka cs
dc.subject přídatné látky cs
dc.subject retrogradace cs
dc.subject wheat en
dc.subject flour en
dc.subject aditive matters en
dc.subject retrogradation en
dc.title Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků. cs
dc.title.alternative Influence of aditive matters on sensorial quality bakery products. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2009-09-09
dc.description.abstract-translated This work is sight on influence aditive matters which are adequate adition to bakery products. Next on influence wheat flour and on their chemist, especially on influence wheat albumin. This work is sight also on retrogradation starch and mode protaction of endurance bakery products. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7764
dc.date.assigned 2009-02-17
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
turečková_2009_bp.pdfBlocked 1.544Mb PDF View/Open
turečková_2009_vp.doc 50Kb Microsoft Word View/Open
turečková_2009_op.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account