Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Kocábová, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-18T05:10:39Z
dc.date.available 2010-07-18T05:10:39Z
dc.date.issued 2009-08-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10449
dc.description.abstract Bakalářská práce uvádí přehled nejdůležitějších pěstovaných cereálií a pseudocereálií. Tyto plodiny představují významný zdroj potravy pro člověka. Podrobněji se zabývá jejich charakteristikou, chemickým složením, vlastnostmi, odlištnostmi a zpracováním na pekárenské a další výrobky. Dále zahrnuje důležité poznatky o nutričním významu cereálií a pseudocereálií pro člověka. cs
dc.format 46 s. cs
dc.format.extent 1450575 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Cereálie cs
dc.subject pseudocereálie cs
dc.subject obilka cs
dc.subject výživa cs
dc.subject Cereals en
dc.subject pseudocereals en
dc.subject caryopsis en
dc.subject nutrition en
dc.title Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka cs
dc.title.alternative Cerealie and pseudocerealie in the nutrition of population en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2009-09-09
dc.description.abstract-translated Bachelor essay is based on a listing of the most important grown cereals and pseudocereals. These cropplants represent an important source of food for man. Bachelor essay puts mind to their characteristics, chemical compositions, properties, differences and bakery and other products processing. It also includes an important knowledge of the cereals and pseudocereals nutritive sense for man. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7703
dc.date.assigned 2009-02-17
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kocábová_2009_bp.pdf 1.383Mb PDF View/Open
kocábová_2009_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
kocábová_2009_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account