Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku

Show full item record

No preview available
Title: Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku
Author: Konečná, Lucie
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: Ve své bakalářské práci jsem se zabývala alergií na mléčnou bílkovinu a laktózu. Cílem bylo seznámení veřejnosti s tímto onemocněním a zjištění dostupnosti vhodných výrobků na našem trhu. Zaměřila jsem se na popis příznaků, léčby a výskytu této alergie. Pomocí dotazníků jsem zjišťovala obecné znalosti veřejnosti o této nemoci. Dále mě zajímal přístup zdravotních pojišťoven a státních institucí k tomuto problému.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10945
Date: 2009-05-25
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12788


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
konečná_2009_bp.pdfBlocked 834.8Kb PDF
konečná_2009_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
konečná_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account