Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici

Show simple item record

dc.contributor.advisor Novotný, Radomil
dc.contributor.author Bartoš, Zdeněk
dc.date.accessioned 2010-07-18T13:16:48Z
dc.date.available 2010-07-18T13:16:48Z
dc.date.issued 2010-05-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11202
dc.description.abstract ABSTRAKT Práce se zabývá systémem stravování vězňů v rámci Vězeňské služby České republiky. Charakterizuje stravovací provoz Vazební věznice v Olomouci. Obsahuje doporučené výživové dávky pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Na základě jídelních lístků, sestavených odborných personálem oddělení logistiky, analyzuje naplňování doporučených nutričních faktorů při stravování vězňů. cs
dc.format 50 s., 4 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1725668 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: příjem a skladování potravin cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject kuchyně cs
dc.subject výdej stravy cs
dc.subject výživa vězňů cs
dc.subject doporučené denní dávky cs
dc.subject finanční limity cs
dc.subject nutriční faktory cs
dc.subject jídelní lístek cs
dc.subject Keywords: food receipt and stocking en
dc.subject hygiene en
dc.subject kitchen en
dc.subject food release en
dc.subject prison nutrition en
dc.subject recommended daily ration en
dc.subject financial limits en
dc.subject nutritional factors en
dc.subject menu en
dc.title Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici cs
dc.title.alternative Analysis of the level of nutrition of prisoners in prison en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2010-06-14
dc.description.abstract-translated ABSTRACT This work is about the system of alimentation the prisoners within the frame of Prison service in the Czech Republic. It describes functioning of the alimentation at the stockade in Olomouc. It includes recommended daily ration for individual categories people who are accused of a crime and convicted offenders. On the basis of the menu made up by the specialist of the logistical section it analyses the implementation of recommended nutritional factors of prison alimentation. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15813
dc.date.assigned 2010-02-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
bartoš_2010_bp.pdf 1.645Mb PDF View/Open
bartoš_2010_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account