Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
Autor: Adámková, Lenka
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje na složení ovčího a kozího mléka a jejich srovnání s mlékem kravským. Popisuje plemena koz a ovcí převážně chovaná u nás a stručně charakterizuje výrobky z ovčího a kozího mléka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11602
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 15291


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
adámková_2010_bp.pdf 972.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
adámková_2010_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
adámková_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet