Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan cs
dc.contributor.author Adámková, Lenka cs
dc.date.accessioned 2010-07-18T23:09:31Z
dc.date.available 2010-07-18T23:09:31Z
dc.date.issued 2010-05-26 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11602
dc.description.abstract Bakalářská práce se zaměřuje na složení ovčího a kozího mléka a jejich srovnání s mlékem kravským. Popisuje plemena koz a ovcí převážně chovaná u nás a stručně charakterizuje výrobky z ovčího a kozího mléka. cs
dc.format 51 s. cs
dc.format.extent 996225 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject mléko cs
dc.subject ovce cs
dc.subject kozy cs
dc.subject sýr cs
dc.subject milk en
dc.subject sheep en
dc.subject goats en
dc.subject cheese en
dc.title Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka cs
dc.title.alternative Chemical composition and properties of sheep and goat milk en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana cs
dc.date.accepted 2010-06-07 cs
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis is intent on the composition of sheep's and goat's milk and their compare with cow's milk. Describes the breeds of sheep and goats rear mainly in our country and briefly describes the products from sheep's and goat's milk. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15291
dc.date.assigned 2010-02-11 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
adámková_2010_bp.pdf 972.8Kb PDF View/Open
adámková_2010_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
adámková_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account