Pekárenské využití netradičních obilovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Pekárenské využití netradičních obilovin

Show full item record

No preview available
Title: Pekárenské využití netradičních obilovin
Author: Večeřová, Božena
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Práce ukazuje rozdíly v pekárenské kvalitě netradičních obilovin a pseudobilovin v porovnání s pšenicí setou. Zabývá se způsoby a novými přístupy, jak uplatnit tyto obilniny v pekárenství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11629
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 16265


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
večeřová_2010_bp.pdf 2.481Mb PDF View/Open
večeřová_2010_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
večeřová_2010_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account