Gastronomie a její vývoj ve společnosti

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Gastronomie a její vývoj ve společnosti

Show full item record

No preview available
Title: Gastronomie a její vývoj ve společnosti
Author: Plochý, Pavel
Advisor: Humpolíček, Petr
Abstract: Má bakalářská práce je snahou z dostupné literatury a zdrojů zachytit a přiblížit historický vývoj gastronomie a významné mezníky pro lidskou společnost s pohledem do současnosti evropské i světové gastronomie. Závěr je náznakem či směrem předpokladu vývoje gastronomie v budoucnosti s možností využití nových technologií, přírodních zdrojů a přínosů vědy jako nedílné součásti moderní gastronomie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11818
Date: 2010-05-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 14548


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
plochý_2010_bp.pdf 1.468Mb PDF View/Open
plochý_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
plochý_2010_op.doc 47Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account