Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

Show full item record

No preview available
Title: Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu
Author: Válková, Adriana
Advisor: Šípalová, Markéta
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na kravské, kozí a ovčí mléko a mléčné produkty - sýry a jogurty. Teoretická část popisuje charakteristiku a vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka, druhy a technologii výroby sýrů a jogurtů. Praktická část se věnuje průzkumu sortimentu kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Průzkum trhu je zaměřen na mléka, sýry a jogurty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12049
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 16264


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
válková_2010_bp.pdf 2.344Mb PDF View/Open
válková_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account