Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šípalová, Markéta
dc.contributor.author Válková, Adriana
dc.date.accessioned 2010-07-19T06:04:58Z
dc.date.available 2010-07-19T06:04:58Z
dc.date.issued 2010-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12049
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na kravské, kozí a ovčí mléko a mléčné produkty - sýry a jogurty. Teoretická část popisuje charakteristiku a vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka, druhy a technologii výroby sýrů a jogurtů. Praktická část se věnuje průzkumu sortimentu kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Průzkum trhu je zaměřen na mléka, sýry a jogurty. cs
dc.format 93 s., 1 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 2458384 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kravské cs
dc.subject kozí cs
dc.subject ovčí mléko cs
dc.subject sýry cs
dc.subject jogurty cs
dc.subject Cow en
dc.subject goat and sheep milk en
dc.subject cheese en
dc.subject yoghurts en
dc.title Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu cs
dc.title.alternative Range of cow, goat and sheep milk products in the czech market en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2010-06-14
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on cow, goat and sheep milk and milk products - cheese and yoghurts. Theoretical part describes characteristics and properties of cow, goat and sheep milk, types and production technology of cheese and yoghurts. Practical part is dedicated to explore the range of cow, goat and sheep milk products in the Czech Republic food market. Exploring of the food market is focused on milk, cheese and yoghurts. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 16264
dc.date.assigned 2010-02-04
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
válková_2010_bp.pdf 2.344Mb PDF View/Open
válková_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account