Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

Show full item record

No preview available
Title: Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany
Author: Hrazdilová, Iveta
Advisor: Závodná, Lucie Sára
Abstract: Obsahem diplomové práce je proces zdokonalování vlastních výkonů, přičemž hlavním cílem je navrhnout a realizovat projekt benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy a postupy při uplatnění metody benchmarkingu a dvou oblastí marketingu služeb. Praktickou část tvoří analýza současné situace, která je východiskem pro návrh a realizaci projektu benchmarkingu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12219
Date: 2010-05-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika
Grade for thesis and defense: B 16218


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hrazdilová_2010_dp.pdf 1.384Mb PDF View/Open
hrazdilová_2010_vp.doc 68.5Kb Microsoft Word View/Open
hrazdilová_2010_op.doc 69.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account