Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

Show simple item record

dc.contributor.advisor Závodná, Lucie Sára
dc.contributor.author Hrazdilová, Iveta
dc.date.accessioned 2010-07-19T07:30:48Z
dc.date.available 2010-07-19T07:30:48Z
dc.date.issued 2010-05-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12219
dc.description.abstract Obsahem diplomové práce je proces zdokonalování vlastních výkonů, přičemž hlavním cílem je navrhnout a realizovat projekt benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy a postupy při uplatnění metody benchmarkingu a dvou oblastí marketingu služeb. Praktickou část tvoří analýza současné situace, která je východiskem pro návrh a realizaci projektu benchmarkingu. cs
dc.format 81 s., 10 s. příloh cs
dc.format.extent 1452056 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject benchmarking cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject služby cs
dc.subject výkonnost cs
dc.subject benchmarking en
dc.subject restaurants en
dc.subject services en
dc.subject productivity en
dc.title Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany cs
dc.title.alternative Project of Marketing and Human Resources Benchmarking in "Pod Kaštany" Restaurant en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Němcová, Jaroslava
dc.date.accepted 2010-05-26
dc.description.abstract-translated The topic of the diploma thesis is an improvement of company's own performance. The aim of the thesis is to offer a proposal for the benchmarking project in the marketing and human resources field in "Pod Kaštany'q restaurant; and to carry out this project. The theoretical part of the thesis focuses on the basic concepts and processes used in the implementation of benchmarking and two other concepts from the services marketing field. An analysis of the current situation is the core of the practical part of the thesis. The analysis is at the same time used as a basis for the proposal and realisation of the benchmarking project. en
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/176 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Enterprise Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 16218
dc.date.assigned 2010-03-29
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
hrazdilová_2010_dp.pdf 1.384Mb PDF View/Open
hrazdilová_2010_vp.doc 68.5Kb Microsoft Word View/Open
hrazdilová_2010_op.doc 69.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account