Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení

Show full item record

No preview available
Title: Polyfenolické látky v pivu, jejich vlastnosti a možnosti jejich stanovení
Author: Dlapová, Jana
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Práce se zabývá základními surovinami pro výrobu piva. Krátce také popisuje samotnou výrobu. Dále charakterizuje jednotlivé polyfenolické látky v pivu, jejich charakteristiku a dělení. Mimo jiné se zmiňuje o vlivu polyfenolických látek na zdraví člověka. Nakonec uvádí možnosti jak tyto látky v pivu stanovit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12473
Date: 2010-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 15279


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dlapová_2010_bp.pdf 888.4Kb PDF View/Open
dlapová_2010_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word View/Open
dlapová_2010_op.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account