Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
Author: Pohořelský, Jaroslav
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na téma průmyslového zpracování slepičích vajec před prodejem a hygienické zásady pro použití těchto vajec v provozech společného stavování. Dále práce poukazuje na fyzikální vlastnosti vajec využívané v gastronomii, jejich složení a obhajuje vejce, jako zdravou potravinu. Je zde i zmíněno, co ovlivňuje kvalitu vejce a jaká je jeho mikrobiologie. Práce také seznámí s různými druhy vajec.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12862
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 16990


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pohořelský_2010_bp.pdf 1.602Mb PDF View/Open
pohořelský_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
pohořelský_2010_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account