Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického

Show full item record

No preview available
Title: Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
Author: Losová, Marcela
Advisor: Jandásek, Josef
Abstract: Tato práce se zabývá využitím vybraných (škroby, soja, hydrokoloidy) vodovazných aditiv v masném průmyslu. U těchto vybraných aditiv jsou rozebrány legislativní požadavky na jejich povolení při výrobě potravin, omezení v určitých aplikacích nebo jejich nejvýše povolené množství v konečných produktech. U jednotlivých aditiviv jsou pak popsány jejich chemické vlastnosti a možnosti jejich použití při výrobě masných výrobků. Součástí práce jsou i fotografie vybraných masných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12927
Date: 2010-06-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 15785


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
losová_2010_bp.pdf 24.20Mb PDF View/Open
losová_2010_vp.pdf 51.92Kb PDF View/Open
losová_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account