Mlýnské zpracování kukuřice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mlýnské zpracování kukuřice

Show full item record

No preview available
Title: Mlýnské zpracování kukuřice
Author: Lichnovský, Miroslav
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Cílem práceje popsat problematiku mlýnského zpracování kukuřice, chemické složení a anatomii kukuřičného zrna. Mlecí proces a jeho nejdůležitější technologické operace. Popis hlavních strojů a zařízen včetně jejich pracovních principů. Technologie odklíčkování v závislosti na požadovaném charakter kukuřičných produktů.Uvedeny jsou důležité technologické operace s popisem strojů a jejich pracovních principů. Princip a druhy extruze s popisem konstrukce extrudéru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13215
Date: 2010-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 15819


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lichnovský_2010_bp.pdf 1.384Mb PDF View/Open
lichnovský_2010_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
lichnovský_2010_op.doc 31Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account