Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY

Show full item record

No preview available
Title: Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
Author: Štancl, Mojmír
Advisor: Bartošíková, Romana
Abstract: Diplomová práce popisuje v teoretické části mlékárenský průmysl a ekonomiku a technologii zpracování mléka. Mlékárenský průmysl je významnou složkou národního hospodářství. V praktické části jsem vypočítával konečnou cenu u jednotlivých výrobků, zdali se vyplatí, rentuje výroba při určitém množství vyráběných kusů jogurtů při šetrné a nízké pasteraci. Zjistil jsem že úspora na energiích na jeden výrobek není až tak velká, ale v množství vyrá-běných výrobků v delším časovém horizontu se tato úspora značně zvýší.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13419
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 14649


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
štancl_2010_dp.pdf 3.089Mb PDF View/Open
štancl_2010_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
štancl_2010_op.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account