Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
Autor: Štancl, Mojmír
Vedoucí: Bartošíková, Romana
Abstrakt: Diplomová práce popisuje v teoretické části mlékárenský průmysl a ekonomiku a technologii zpracování mléka. Mlékárenský průmysl je významnou složkou národního hospodářství. V praktické části jsem vypočítával konečnou cenu u jednotlivých výrobků, zdali se vyplatí, rentuje výroba při určitém množství vyráběných kusů jogurtů při šetrné a nízké pasteraci. Zjistil jsem že úspora na energiích na jeden výrobek není až tak velká, ale v množství vyrá-běných výrobků v delším časovém horizontu se tato úspora značně zvýší.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13419
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: C 14649


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
štancl_2010_dp.pdf 3.089Mb PDF Zobrazit/otevřít
štancl_2010_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
štancl_2010_op.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet