Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Show full item record

No preview available
Title: Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Author: Hlásná, Milena
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13610
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 16365


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hlásná_2010_dp.pdf 3.428Mb PDF View/Open
hlásná_2010_vp.doc 52.5Kb Microsoft Word View/Open
hlásná_2010_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account