Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

Show full item record

No preview available
Title: Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl
Author: Staňo, Ondřej
Advisor: Šlapal, Petr
Abstract: V diplomové práci je zpracováno optimální řešení hygieny a sanitace v potravinářství dle platné legislativy. Dále je pojednáno o čisticích a dezinfekčních prostředcích obecně a v závislosti na dopadu použitých prostředků na životní prostředí. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnocení a na jejich základě jsou vybraným potravi-nářským závodům navrženy optimální podmínky a dílčí změny v používání čisticích a dez-infekčních prostředků vedoucích k integrované prevenci a omezování znečištění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14067
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 14581


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
staňo_2010_dp.pdf 3.675Mb PDF View/Open
staňo_2010_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
staňo_2010_op.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account