Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

Show full item record

No preview available
Title: Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR
Author: Jokl, Vlastislav
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Cílem práce je charakterizovat BIO produkci drůbeže a její srovnání s konvenční produkcí. Část práce se věnuje legislativě v souvislosti s BIO produkcí, jejími současnými trendy a vyhlídkou do budoucna. V práci je také věnována pozornost chemickému složení kuřecího masa. V praktické části jsou poté vyhodnoceny údaje získané pomocí dotazníků o spotřebě BIO kuřecího masa v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14079
Date: 2010-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 14955


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jokl_2010_bp.pdf 1.118Mb PDF View/Open
jokl_2010_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
jokl_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account