Využití projektového řízení při realizaci specifické event marketingové aktivity hotelu Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití projektového řízení při realizaci specifické event marketingové aktivity hotelu Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Štefánek, Radoslav
dc.contributor.author Šumberová, Naděžda
dc.date.accessioned 2010-07-20T07:36:13Z
dc.date.available 2010-07-20T07:36:13Z
dc.date.issued 2010-05-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14256
dc.description.abstract Hlavním cílem této diplomové práce je popis momentální situace hotelu Sheraton Grand na základě vypracovaných analýz a vytvoření ideálního plánu pro slavnostní večeři v tomto hotelu během Vánočních svátků pro rok 2010. Proto se teoretická část zabývá projektovým řízením se specifikací na organizaci událostí. Jsou zde použity a vypracovány analýzy jako PEST, SWOT nebo Porterova analýza pěti sil, společně se specifickou analýzou používa-nou v hotelu a nestrukturovanými rozhovory s hotelovými zaměstnanci. V projektové části je vypracovaný návrh na výše zmíněnou událost s několika doporučeními a analýzou ná-kladů, přínosů a rizik. cs
dc.format 95 s., 11 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 4408294 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Projektové řízení cs
dc.subject organizování událostí cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject Porterova analýza pěti konkurenčních sil cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject struktura rozpisu práce cs
dc.subject Ganttův diagram cs
dc.subject metoda kritické cesty cs
dc.subject Project management en
dc.subject Event management en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject Porter's five forces analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject Work Breakdown Structure en
dc.subject Gantt chart en
dc.subject Critical Path Method en
dc.title Využití projektového řízení při realizaci specifické event marketingové aktivity hotelu Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh. cs
dc.title.alternative Project management application during festive season in Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Rideg, Tomáš
dc.date.accepted 2010-05-24
dc.description.abstract-translated The main objective of this thesis is to describe current situation of the Sheraton Grand ho-tel on the basis of analysis and to propose ideal plan for Christmas dinner party in 2010. Therefore the theoretical part defines project management and event management specifics. PEST, SWOT and Porter's five forces analysis are formulated here along with specific analysis used in hotel and unstructured interviews with hotel employees. In project part there is a Christmas dinner party plan and several suggestions altogether with costs, contri-bution and risk analyses. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/175 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 15374
dc.date.assigned 2010-03-29
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
šumberová_2010_dp.pdf 4.204Mb PDF View/Open
šumberová_2010_vp.doc 66Kb Microsoft Word View/Open
šumberová_2010_op.doc 70.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account