Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích

Show full item record

No preview available
Title: Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
Author: Hábová, Jitka
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Diplomová práce vymezuje potraviny pro zvláštní výživu a jejich specifický význam ve výživě osob v různých nutričních situacích. Práce je zaměřena na potraviny bezlepkové. Popisuje onemocnění celiakie a základní principy bezlepkové diety. Cílem práce bylo se-stavit a srovnat jak nutričně, tak i ekonomicky jídelní lístky připravené pro zdravé jedince a osoby s celiakií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14277
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 15122


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hábová_2010_dp.pdf 3.220Mb PDF View/Open
hábová_2010_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open
hábová_2010_op.doc 47Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account