Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

Show full item record

No preview available
Title: Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Author: Navrátilová, Kristýna
Advisor: Jandásek, Josef
Abstract: Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14300
Date: 2010-05-25
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 15807


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
navrátilová_2010_bp.pdf 1.819Mb PDF View/Open
navrátilová_2010_vp.pdf 51.92Kb PDF View/Open
navrátilová_2010_op.doc 35Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account