Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Jandásek, Josef cs
dc.contributor.author Navrátilová, Kristýna cs
dc.date.accessioned 2010-07-20T08:05:39Z
dc.date.available 2010-07-20T08:05:39Z
dc.date.issued 2010-05-25 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14300
dc.description.abstract Obchodní řetězce a další obchodní subjekty požadují od výrobců potravin, aby omezili popřípadě úplně zastavili používání syntetických azobarviv při výrobě potravin. Tato bakalářská práce pojednává o využití kurkumy jako přírodního barviva, které se používá při výrobě plnotučné hořčice. cs
dc.format 38 s cs
dc.format.extent 1908359 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject azobarviva cs
dc.subject hořčice cs
dc.subject kurkuma cs
dc.subject kurkumin cs
dc.subject sinapis alba cs
dc.subject brassica nigra cs
dc.subject brassica juncea cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject azo dyes en
dc.subject mustard en
dc.subject turmeric en
dc.subject curcumin en
dc.subject sinapis alba en
dc.subject brassica nigra en
dc.subject brassica juncea en
dc.subject HACCP en
dc.title Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy cs
dc.title.alternative Application of curcuma in full-fat mustard production en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Gál, Robert cs
dc.date.accepted 2010-06-14 cs
dc.description.abstract-translated The chain stores and the other commercial entities require from food manufacturers to limit or completely stop the use of azo dyes in food production. This thesis deals with the use of turmeric as a natural dye that is used in the full-fat mustard production. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15807
dc.date.assigned 2010-01-04 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
navrátilová_2010_bp.pdf 1.819Mb PDF View/Open
navrátilová_2010_vp.pdf 51.92Kb PDF View/Open
navrátilová_2010_op.doc 35Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account