Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování

Show full item record

No preview available
Title: Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
Author: Klimková, Eva
Advisor: Nápravníková, Eva
Abstract: V teoretické části práce jsem se zaměřila na význam masa pro člověka, rozdělení masných výrobků dle legislativy a podle technologického zpracování. Dále jsem popsala mikrobiologii masa a masných výrobků a v poslední části jsem rozepsala systém HACCP v potravinářství. Praktickou částí práce bylo mikrobiologické sledování 2 druhů tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu jejich skladování. Během této doby skladovatelnosti jsem sledovala indikátorovou mikroflóru, která má vypovídají schopnosti, týkající se dodržení technologie výroby a její hygienické zajištění. Popsala jsem kritické kontrolní body v systému HACCP při výrobě těchto výrobků přímo od výrobce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14901
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 20076


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
klimková_2011_dp.pdf 744.7Kb PDF View/Open
klimková_2011_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open
klimková_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account