Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů

Show full item record

No preview available
Title: Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
Author: Šindlerová, Jitka
Advisor: Ciprysová, Zuzana
Abstract: Cílem mé diplomové práce bylo vyhodnocení změn texturních vlastností tavených sýrů a jejich analogů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů. Vzorky byly podrobeny základní chemické analýze a texturní profilové analýze se zaměřením na tvrdost, relativní lepivost a kohezivnost.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15464
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 20557


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šindlerová_2011_dp.pdf 1.253Mb PDF View/Open
šindlerová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
šindlerová_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account