Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Krčmářová, Lenka
dc.date.accessioned 2012-03-09T11:51:07Z
dc.date.available 2012-03-09T11:51:07Z
dc.date.issued 2011-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15683
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá jehněčím a skopovým masem a jeho technologickým zpracováním. Cílem práce je ukázat, jakým způsobem je moţné jehněčí a skopové zpracovávat a pouţívat. cs
dc.format 80 s. cs
dc.format.extent 2721258 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso skopové cs
dc.subject jehněčí cs
dc.subject zpracování masa cs
dc.subject výrobky z jehněčího a skopového masa cs
dc.subject Meat of sheep en
dc.subject lamb en
dc.subject meat en
dc.subject products from lamb and sheep meat en
dc.title Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa cs
dc.title.alternative Processing Technology and the Range of Sheep and Lamb Meat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Jandásek, Josef
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the lamb and mutton, and the technological process-it. The aim is to show how the lamb and mutton can be processed and used. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21892
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
krčmářová_2011_bp.pdf 2.595Mb PDF View/Open
krčmářová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
krčmářová_2011_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account