Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.

Show full item record

No preview available
Title: Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
Author: Dědek, Stanislav
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Tato práce byla zpracována na téma ?Fermentované masné výrobky s přídavkem probio-tické a klasické startovací kultury? Práce je rozdělena na dvě části a to část teoretickou a praktickou. V teoretické části bylo cílem popsat technologii výroby fermentovaných mas-ných výrobku, charakterizovat jednotlivé probiotické mikroorganismy, které se používají při výrobě fermentovaných masných výrobků a definovat účinky probiotik na lidský orga-nismus. V rámci diplomové práce byl posuzován vliv konzumace fermentovaných masných výrobků s přídavkem probiotických startovacích kultur a klasických startovacích kultur na zažívací potíže, byla provedena chemická, analýza a senzorické hodnocení fermentovaných masných výrobků Ovčácká klobása a Poličan.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15859
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 22606


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dědek_2011_dp.pdf 1.247Mb PDF View/Open
dědek_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
dědek_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account