Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.author Dalmadyová, Vendulka
dc.date.accessioned 2012-03-09T22:35:40Z
dc.date.available 2012-03-09T22:35:40Z
dc.date.issued 2011-06-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16476
dc.description.abstract Tato práce byla zaměřená na operace prováděné při příjmu kravského mléka do mléká-renského provozu.V první polovině práce bylo popsáno složení mléka a potravinářská legislativa. Dále pak byl popsán průběh svozu mléka z farmy, cisterny a systém vzorkování. V poslední kapitole byl popsán systém kontroly mléka, samotný jeho příjem do mlékáren-ského závodu, úchovné tanky, chlazení a nezbytná sanitace. cs
dc.format 61s., 5 s. obr.přiloh cs
dc.format.extent 2378534 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject mikroorganismy cs
dc.subject teplota cs
dc.subject hygiena a čištění cs
dc.subject milk en
dc.subject microorganisms en
dc.subject temperature en
dc.subject hygiene and cleaning en
dc.title Operace prováděné při příjmu kravského mléka do mlékárenského provozu cs
dc.title.alternative Operations Performed during Accepting of Cow Milk to Industry. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated This thesis focused on operations of pernancy of cowś milk in dairy industry. The first half of the work described the milk composition and food legislation. Thereinafter the process of milk collection from the farm, milk tanks and the sampling system were described. The last chapter represents a system of control of milk, its entry to milk plant, storage tanks, cooling and necessary sanitation. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22307
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
dalmadyová_2011_bp.pdf 2.268Mb PDF View/Open
dalmadyová_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
dalmadyová_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account