Způsoby konzervace hub

DSpace Repository

Language: English čeština 

Způsoby konzervace hub

Show full item record

No preview available
Title: Způsoby konzervace hub
Author: Lacinová, Ilona
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Práce je zaměřena na metody konzervace hub, zejména v průmyslu. Obsahem je charakterizovat houby z botanického hlediska, dále popsat chemické složení hub a jejich význam z potravinářského hlediska. Práce se také zabývá otravami a potížemi, které způsobují jedovaté houby nebo houby nedostatečně upravené před konzumací. Důraz je kladen na houby vhodné k průmyslovému zpracování a na samotné způsoby konzervace. V práci jsou také popsány i jednotlivé konzervační technologie nejen v průmyslu, ale i v domácnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16533
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 22709


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lacinová_2011_bp.pdf 1.100Mb PDF View/Open
lacinová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
lacinová_2011_op.pdf 64.30Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account