Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy

Show full item record

No preview available
Title: Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy
Author: Masaříková, Lucie
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Cílem práce je popsat nejvíce pěstované odrůdy révy vinné na území České republiky, charakterizovat využití hroznového vína v gastronomii a popsat faktory působící na chuť vína. Dále jsou uvedeny jednotlivé země Evropy, ve kterých jsou pěstovány odrůdy charakteristické pro Českou a Moravskou vinařskou oblast.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16710
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 22760


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
masaříková_2011_bp.pdf 808.5Kb PDF View/Open
masaříková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
masaříková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account