Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů

Show full item record

No preview available
Title: Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů
Author: Soukup, Aleš
Advisor: Kopec, Karel
Abstract: V této práci se můžete seznámit s historií zeleninových salátů od starověku až po dnešní dobu, ve které se rozvinul trh s průmyslově vyráběnými zeleninovými saláty. Průmyslová výroba byla rozšířena díky novým technologickým postupům, zásluhou zvládnutí mikrobi-ologie, rychlého transportu a zdokonalením chladících distribučních řetězců. Najdete zde také nutriční vyhodnocení některých zeleninových salátů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16760
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22695


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
soukup_2011_bp.pdf 1.893Mb PDF View/Open
soukup_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
soukup_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account