Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kopec, Karel
dc.contributor.author Soukup, Aleš
dc.date.accessioned 2012-03-10T01:56:37Z
dc.date.available 2012-03-10T01:56:37Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16760
dc.description.abstract V této práci se můžete seznámit s historií zeleninových salátů od starověku až po dnešní dobu, ve které se rozvinul trh s průmyslově vyráběnými zeleninovými saláty. Průmyslová výroba byla rozšířena díky novým technologickým postupům, zásluhou zvládnutí mikrobi-ologie, rychlého transportu a zdokonalením chladících distribučních řetězců. Najdete zde také nutriční vyhodnocení některých zeleninových salátů. cs
dc.format 43 s. (57 579) cs
dc.format.extent 1985338 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zeleninové saláty cs
dc.subject nutriční hodnota cs
dc.subject prevence chorob cs
dc.subject technologie výroby cs
dc.subject ovoce cs
dc.subject vegetable salads en
dc.subject nutritional value en
dc.subject disease prevention en
dc.subject technology en
dc.subject fruit en
dc.title Složení a nutriční hodnocení zeleninových salátů cs
dc.title.alternative Composition and Nutritive Evaluation of Vegetable Salads en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2011-06-10
dc.description.abstract-translated In this work, you can learn about the history of vegetable salads from antiquity to the pre-sent time in which the market with industrially produced vegetable salads was develo-ped.The industrial production was enhanced by new technological processes, thanks to the mastery of Microbiology, the rapid transport and the improvement of refrigeration distri-bution chains. There is also a nutritional evaluation of some vegetable salads. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22695
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
soukup_2011_bp.pdf 1.893Mb PDF View/Open
soukup_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
soukup_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account