Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku

Show full item record

No preview available
Title: Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku
Author: Novák, Petr
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem této práce bylo provést studii dodavatelského systému jakosti BRC. V teoretické části jsou rozvedena obecná východiska pro zavedení této normy do potravinářských podniků, dále obsahuje detailní rozbor zásadních požadavků a srovnání s dalšími systémy jakosti (ISO 9001:2000, ISO 22000, dodavatelský standard IFS), jejichž struktura je v závěru teoretické části porovnána v přehledné tabulce. Praktická část je zaměřena na model implementace BRC do potravinářského podniku. Konkrétně se jedná o shromáždění potřebné dokumentace požadované normou BRC, výčet jednotlivých dokumentů a některé vzory těchto dokumentů. Poslední část se věnuje certifikaci této normy, především jejímu postupu a výčtu hlavních certifikačních organizací působících na našem trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1683
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 2276


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
novák_2006_dp.pdf 1.226Mb PDF View/Open
novák_2006_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
novák_2006_op.doc 50Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account